Pääsiäisajan tunnelmissa

Tiistaina 12.4. opistossa oli opistolaisten järjestämä pääsiäisajan musiikki-ilta ”Oi, katso Golgataa”. Jokainen opistolainen osallistui jollakin tavalla musiikki-illan järjestelyihin, sillä iltaa varten työskenneltiin useamman päivän ajan erilaisissa projektiryhmissä. Ryhmissä valmistettiin koristeita ja lavasteista, tehtiin valokuvaesitystä, taitettiin käsiohjelmia, harjoiteltiin musiikkiesityksiä, leivottiin, rakennettiin studiohuone YouTube-lähetystä varten ja mietittiin liikenteenohjausta. Illan tuotto käytetään opistolaisten opintomatkaan.

Illan aikana kuultiin monenlaista musiikkia: oli isonkuoron, kamarikuoron, nais- ja mieskuorojen, henkilökunnan kuoron ja Musiikkilinjan kuoron esityksiä. Lisäksi oli urku- ja orkesterimusiikkia. Illan aikana viivähdettiin pääsiäisajan tunnelmissa: Musiikki kuljetti kuuntelijoita pitkäperjantain tapahtumista pääsiäisaamuun saakka. Illan lopuksi oli iltahartaus ja opistolaisten valmistama iltapala.

Musiikki-iltaa pääsi seuramaan myös opiston YouTube-kanavalta. Illan ohjelma on seurattavissa pääsiäisen ajan YouTube-kanavalla https://youtu.be/eJog2NR2pe0

Jämsän Kristillinen Kansanopisto
Ruotsulantie 42, 42100 Jämsä
toimisto@jamsanopisto.fi
020 7644 500

Katso kaikki yhteystiedot ›