Opiskelijavalintojen tulokset on lähetetty

Jämsän Kristillisen Kansanopiston oppivelvollisuuslinjojen opiskelijavalinnat on tehty ja hakijat ovat tänään saaneet tuloskirjeen sähköpostiinsa Opintopolun kautta. Opistolta on myös lähetetty  päätöskirje postitse kaikille valituille. Mikäli opistolta tarjotaan opiskelupaikkaa, valitun tulee ottaa opiskelupaikka vastaan Opintopolussa viimeistään 30.6.2022.  

Valinnoissa on mukana myös harkinnanvaraisen haun perusteella valitut.

Ihmetystä voi herättää hakijoille lähetetyssä tuloskirjeessä näkyvä miinusmerkkinen pistemäärä pisteiden kohdalla. Tämä on valitettavasti tulostunut Opintopolun järjestelmästä hakijoille, jotka ovat hakeneet kansanopistojen oppivelvollisuuskoulutukseen sekä mm. TUVA-koulutukseen.  Se ei liity millään tavalla hakijoiden opiston valintakokeessa saamiin pisteisiin.

Mikäli opiskelupaikan saanut ei ota opiskelupaikkaa vastaan, nostaa Opintopolku automaattisesti seuraavan varasijalla olevan opiskelupaikalle (hakijan itse keväällä asettama hakukohdejärjestys vaikuttaa oleellisesti siihen, voiko tulla valituksi varasijalta opistoon). Myös  varasijalta päässeille tulee tieto Opintopolun kautta hakijan sähköpostiin. 

Kansanopiston henkilökunta ei voi kesän aikana vaikuttaa mitenkään varasijoihin, jotka ovat voimassa 19.8.2022 saakka.

Kesäkuun loppuun mennessä opiskelupaikkansa vahvistaneille lähetetään heinäkuun aikana tervetulokirje opistolta.  Opistovuosi alkaa 14.8. klo 18.00

Mikäli Opintopolun käyttämiseen liittyen herää kysymyksiä, hakijan on oltava yhteydessä oman edellisen oppilaitoksensa opinto-ohjaajaan.

Mikäli opiskelijavalintoihin ja pisteytyksiin liittyen herää kysymyksiä, voi niistä olla yhteydessä pedagoginen rehtori Ilkka Majuriin 1.8.2022 alkaen, ilkka.majuri@jamsanopisto.fi, puh. 0400 808244. 

Jämsän Kristillinen Kansanopisto
Ruotsulantie 42, 42100 Jämsä
toimisto@jamsanopisto.fi
020 7644 500

Katso kaikki yhteystiedot ›