Tulevia lyhytkursseja

Iloa ja voimaantumista syksyyn

13.-15.9.2024
NAISTEN HYVINVOINTI- JA VOIMAVARAKURSSI

Naisten hyvinvointi- ja voimavarakurssi ”Sanoista voimaa” on ihanien naisten hyvinvointikurssi. Kurssilla on tarkoitus pysähtyä monipuolisesti kohtaamisen äärelle. Ohjelma sisältää mm. sanojen voimaan liittyviä harjoituksia, menetelmiä ja välineitä palvelemaan omaa arkea.

Kurssilla myös rentoudutaan ja ulkoillaan, pysähdytään voimauttavien runojen, laulujen ja musiikin äärelle. Kohdataan eri ikäisiä, eri elämäntilanteissa olevia uskovaisia naisia ja virkistäydytään tärkeimpien asioiden äärellä. Kurssin opettajina toimivat Pirjo Räisänen ja Ulla Heikkilä.

Tervetuloa viettämään lämminhenkinen viikonloppu lempeässä ja innostavassa ilmapiirissä. Ota oma vati ja pieni kylpypyyhe jalkakylpyä varten.

13.-15.9.2024
POLKUJUOKSUKURSSI – LIIKUNTAA LUONTOPOLUILLA

Kutsumme sinut Jämsän opistolle virkistäytymään yhdessä polkujuoksuteeman ympärillä. Suunnitelmissa on tehdä lenkkejä Jämsän seudun parhailla poluilla. 

Ota mukaasi polkujuoksuun sopivat kengät ja iloinen mieli. Myös juomavyö/reppu on suositeltava.

Kurssinvetäjänä toimii Pekko Sivonen, puh. 050 593 9930. Soita rohkeasti Pekolle, jos haluat lisätietoa kurssista tai mietit, oletko sopiva henkilö osallistumaan kurssille.

Tervetuloa liikkumaan ja tutustumaan uusiin ystäviin ja harrastusmaastoihin Jämsässä. 

1.-3.11.20224
VOIMAVAROJA LAPSIPERHEEN ARKEEN – KURSSI LASTEN VANHEMMILLE

Haastaako arki lasten kanssa? Koetko väsymystä, stressiä tai kiirettä, ehkä myös yksinäisyyttä lapsiarjen pyörteissä? Tule tälle kurssille mukaan, jos kaipaat voimaantumista ja konkreettisia työkaluja vanhemmuuteen ja lapsiperheen arkeen.

Kurssilta saat vinkkejä

– kuormituksen vähentämiseen,
– ristiriitatilanteiden ratkaisemiseen,
– vuorovaikutukseen ja tunnetaitoihin.

Käsittelemme myös aistiherkkyyttä ja nepsyasioita, joten kurssi sopii myös nepsylasten vanhemmille.

Kurssilta saat arvokasta vertaistukea. Jokaisen tarina on erilainen, mutta niissä on paljon myös yhteistä. Tule yksin tai tule puolison kanssa. Tule omana itsenäsi, sellaisena kuin olet! Voimaannutaan yhdessä! 

Opettajina kasvatuksen ja sosiaalan ammattilainen, neuropsykiatrinen valmentaja, adhd-stratagiavanhempainohjaaja ja kehoterapeutti Kaija Määttä sekä luokanopettaja Kari Määttä.

….

Kaikki tulevat kurssit löydät täältä.

Jämsän Kristillinen Kansanopisto
Ruotsulantie 42, 42100 Jämsä
toimisto@jamsanopisto.fi
020 7644 500

Katso kaikki yhteystiedot ›