Kurssikuulumisia

Kurssikyselyn kesä 2023 tulokset

Järjestimme Jämsän opiston Keuruun seurojen yhteydessä kurssikyselyn. Kyselyyn vastanneet osallistuivat samalla arvontaan, jossa päävoittona oli kurssilahjakortti. Voitot on toimitettu voittaneille.

Kurssikyselyn tulokset voit lukea tästä linkistä: Kurssikyselyn tulokset_2023

Yhteenvetona voi todeta, että kurssitoiveet ovat hyvin moninaiset, mikä haastaa erilaisille ihmisille mieluisten kurssien järjestämistä. 

Lisäksi joiltakin hyviltä kurssi-ideoilta puuttuu vetäjä. Olisiko sinulla ideoita kurssin vetäjiksi kursseille. Katso tulokset ja ilmoita itsesi tai tieto mahdollisesti sopivasta osaajasta lyhytkursseista vastaavalle henkilölle wa-viestillä tai soittamalla p. 040 197 5155 tai sähköpostitse kurssit(at)jamsanopisto.fi.

Tervetuloa kurssille!

Opistolla on lyhytkursseja pääasiassa niinä viikonloppuina, jolloin peruskurssilaiset ovat lomalla. Järjestämme myös verkko- ja hybridikursseja. Kurssit ovat tiiviimpiä sisällöltään kuin leirikeskuksien leirit, koska valtionavun saamisen edellytyksenä on tietty tuntimäärä. Koska lyhytkurssitoiminta perustuu lakiin vapaasta sivistystyöstä, on kurssien järjestämisessä pääpaino kaikille avoimilla kursseilla. Poikkeuksen muodostavat taustayhteisön tarpeita palvelevat eräät kurssit.

Lyhytkursseista voit kysyä lisää lyhytkurssisuunnittelija Tuula Toivoselta p. 040 197 5155, sähköposti kurssit(at)jamsanopisto.fi.Häneen voit olla yhteydessä kaikissa kurssiasioissa, esimerkiksi osallistumisen peruutuksissa tai jos sinulla on mahdollisuus toimia kurssipäivystäjänä, kurssin opettajana tai kurssin vetäjänä.

Jämsän Kristillinen Kansanopisto
Ruotsulantie 42, 42100 Jämsä
toimisto@jamsanopisto.fi
020 7644 500

Katso kaikki yhteystiedot ›